رفتن به محتوا

حذف وظیفه

فقط سازنده وظیفه و مدیر پروژه‌ای که وظیفه در آن است می‌توانند وظیفه را حذف کنند.

به دو روش می‌توانید وظیفه را حذف کنید:

  1. از کارت وظیفه: سه نقطه / «حذف»؛
  2. از فهرست وظایف، با کشیدن انگشت روی وظیفه به کنار.
می‌توانید وظیفه را حذف کنید
می‌توانید وظیفه را حذف کنید