رفتن به محتوا

انتقال وظایف بین پروژه‌های مشترک

اگر باید وظیفه‌ای را به پروژه دیگری منتقل کنید، وظیفه را باز کنید، در فیلد «پروژه» پروژه را تغییر دهید و «ذخیره» را بزنید – وظیفه منتقل می‌شود.

می‌توانید پروژه وظیفه را تغییر دهید
می‌توانید پروژه وظیفه را تغییر دهید

چه چیزی در وظیفه تغییر می‌کند

Section titled “چه چیزی در وظیفه تغییر می‌کند”

مسئولانی که عضو هر دو پروژه‌اند باقی می‌مانند و آن‌هایی که عضو پروژه جدید نیستند حذف می‌شوند.

وظیفه همچنین شماره تازه‌ای می‌گیرد که از شناسه پروژه جدید و شماره ترتیبی وظیفه در پروژه جدید تشکیل می‌شود.

مسئولانی که عضو پروژه جدید نیستند حذف می‌شوند
مسئولانی که عضو پروژه جدید نیستند حذف می‌شوند

اگر مسئول از چت خارج شده باشد

Section titled “اگر مسئول از چت خارج شده باشد”

اگر مسئولی از چت پروژه خارج شود، از وظایفی که به او سپرده شده حذف می‌شود؛ وقتی به چت برگردد، دوباره به‌طور خودکار مسئول همان وظایف می‌شود.