انتقال وظایف از پروژه مشترک به پروژه شخصی
از پروژه مشترک فقط وظایفی را میتوانید به پروژه شخصی منتقل کنید که سازنده آنها خود شما هستید.
وقتی وظیفهای را از پروژه مشترک به پروژه شخصی منتقل میکنید، همه مسئولان حذف میشوند و وظیفه شماره تازهای هم میگیرد.

از آن پس، هیچکس جز شما نمیتواند وظیفه را ببیند.
